LOOPBAANONTWIKKELING PROJECTEN
TALANCE

logoTalence

Benieuwd hoe jij talenten kan lanceren binnen jouw bedrijf?
Nog beter, hoe wij jou daarmee kunnen helpen?

Laat je inspireren op onze eerste infosessie, dinsdag 15 december.
Wij delen g
raag ons aanbod aan mogelijke acties met jullie.

De uitdaging in het hedendaagse personeelsbeleid ligt in het vinden van goede werknemers. De “war for talent” is nog altijd niet gestreden, wat maakt dat de juiste persoon vinden voor de job niet evident is door de krapte op de arbeidsmarkt.

Het inzetbare arbeidspotentieel is zeer divers. Maar hierdoor beschikken we ook over een enorme rijkdom aan verschillende ideeën en talenten. De kunst is om dit arbeidspotentieel zo goed mogelijk te benutten en de talenten, die men reeds aan boord heeft, aan boord te houden. Dit is waar

“Talance” om draait. Talent aantrekken, de blik verruimen en talenten lanceren.

Onder de noemer “TALANCE” werd door WOODWIZE in samenwerking met COBOT, EDU+, IVOC en enkele HR spelers een ESF-dossier ingediend. Zo worden de krachten gebundeld om een aangepaste dienstverlening uit te bouwen en bedrijven te ondersteunen om aan de slag te gaan met een inclusieve benadering rond instroom en retentie van medewerkers.

Het servicepakket TALANCE word je gratis aangeboden vanuit een joint venture van sectoren en private HR-dienstverleners. Niets is gratis. Maar tot einde 2022 worden de rekeningen dankzij de steun van Vlaamse en Europese financiële middelen (ESF) betaald waardoor er geen drempels meer zijn om hiervoor beroep op ons te doen.

Itinera zet haar schouders mee onder het project.

Wil jij samen met ons je schouders zetten onder een inclusieve arbeidsmarkt waarin alle talenten benut worden?

Bekijk ook: